THIRTY MINUTES.

Kategori: Min vardag · 2 Kommentarer


On my waaaay to Liseberg NORA - Om en halvtimma ska jag & pappa hämta upp Fanny och han lämnar oss i Olivias sommarstuga där Linnéa & Anna väntar :D För bra! Hoppas på riktigt fint väder och tar med mig kameran, ni får hoppas att jag kommer ihåg att ta lite bilder, puss!

Alla på bilden ska jag tillbringa denna natt med, ni ser på mina allra bästa tjejkompisar! ♥
Btw. ni har säkert sätt bilden och den är 1,5 år gammal.. VISST HAR MITT HÅR VÄXT? + svart hår där.


ÅH KÄRANON.

Kategori: Min vardag · 4 Kommentarer

Maten på Gotland - HAHAHA jag döör.. Jag har mina två rumsfönster två/tre meter från en bilväg & trottoar AND GUESS WHAT? När jag står i trosor och BH kollar en gammal gubbe in i mitt fönster när han går med sin fru.. HERREGUD haha, borde bli lite noggrannare med att dra ner persiennerna när jag byter om! :P;)

 FRIDAY NIGHT.

Kategori: Min vardag · 0 Kommentarer


Lite halvgammal bild på Fanny & mig - Igår vid halvtio på kvällen stack jag till Fanny och gick ut och spelade basket vid Sörbyskolan, på vägen såg vi en fågel som nästan höll på att dö.. Den rörde bara huvudet och hade vingarna åt sidan.. :( Vi gick vidare efter ett tag och började spela, sen helt plötsligt tänder sig omklädningsrummet och vem fan tränar så sent egentligen? INGEN :( Sen släcktes den och du anar inte hur rädd jag var.. Sedan tändes en annan lampa i skolan.. Sedan skrek Fanny skithögt och sa att det var en hare bakom mig och då vände jag mig om och skrek ännu högre och fick värsta pulsen haha.. Vi skrämde upp varandra genom att snacka om spöken och grejeer. Fan vad jag hatar mörker ibland!