Summer outfit.

Kategori: Min vardag · 2 Kommentarer

Överdrivet fin och noggrann bild jag precis tecknade hörrni :) Det var precis den där outfiten jag snackade om i inlägget om oversizetröjor! Ja, ni ser ju själva vad det är på bilden, görsnyggt att ha det på sommarkvällarna när man är vid vattnet :D Förlåt för dålig update men jag blir inte så peppad på att skriva något när jag inte har något intressant att berätta ;) Imorgon ska jag på stan en snabbis med mamma och köpa en sak inför mitt dop :) Aja, nu måste jag städa mitt rum sen plugga lite!
(ögonen ser mongolida ut menmen)
Congratulations belly button piercing.

Kategori: Min vardag · 5 Kommentarer

3 månader idag, wieho! Ska dock inte byta en fast jag får :) Den har nog inte riktigt läkt än, tror jag ska vänta ett tag till för att vara på den säkra sidan ;) Men nästa vecka måste jag upp på stan, SÅ FÖLJ MED MIG NÅGON?!?! (typ ta en fika, snacka lite och shoppa lite haha) Jaja, hör av er om ni har lust!

Summer nights.

Kategori: Inspiration · 6 Kommentarer

*Sitter och kollar egenom klädhemsidor* Jag har tänkt på en sak, tänk på alla kalla sommarkvällar. Visst skulle det vara snyggt att ha en oversize tröja med bikini under och sen korta shorts (så man knappt ser dom), bruna ben, solglasögon, uppsatt hår i en knut på huvudet och fotlänk. Skulle inte det vara livets liv? :D De här tröjorna är från Modekungen! Ta en titt på hemsidan, det finns rätt mycket snyggt där :) Ja, jag måste nästa beställa en utav de tröjorna närmare sommaren om jag inte hittar någon i affären. Grymt snyggt! Eller vad säger ni? ;)