red winter lips

Kategori: Min vardag · 1 Kommentarer


Det är verkligen skitfint med rött läppstift nu till hösten och vintern,
det ger också lite färg i ansiktet ju haha :D


Bilderna är photoshoppad för att den var suddig och fick fylla i ögonbryn och ögonen haha!
Lite fail och dålig kvalité, nu är jag trött och måste plugga hejdå! ♥


jag tycker till

Kategori: Min vardag · 5 Kommentarer


Är det så smart att göra sånt här på facebook? "Skriv till fyra i chatten ''jag älskar dig'' och se vad dom svarar:" Jag tycker det iallafall är onödigt att leka med folks känslor, visst man kanske inte leker med känslorna men det är en mening med mycket betydelse så jag tycker man inte ska skoja om det :) Bara jag som tycker så eller? Det är en mening iallafall jag inte använder i onödan!

Det kan vara kul att lura folk om andra saker det är inte det :D Men just "jag älskar dig" det är fel tycker jag! Onödigt och den man skriver till kanske faktiskt gillar en och då kanske den blir jätteglad sen ser den på loggen efteråt..


julmarknad

Kategori: Min vardag · 0 Kommentarer


Tjena mittbena! Just nu sitter jag och pratar med några väldigt bra personer :D Idag har jag varit lite seg med bloggandet men det är för jag har gått runt hela Almby och delat ut reklam om julmarknaden vi ska ha nästa fredag! Vi ska samla in pengar till Polenresan i vår så då kommer vi sälja smycken, julgodis och sånt gott :D Värsta julstämningen och det kommer bli jättemysigt! Kommer även andra folk/småföretag och ska sälja saker där, så invig julen med att gå på vår marknad :D

Fredagen den 9 december vid Navets skola, kommer finns mycket att köpa (smycken, julsaker, julgodis), chokladhjul osv. Bara att komma mellan 14.00 - 23.00.. ALLA ÄR VÄLKOMNA! Köp saker och stöd våran resa till Polen + hälsa gärna på mig! Hoppas ni alla kommar, puss!