Black and white

Kategori: Inköp · 9 Kommentarer

New in · Mössan köpte jag när jag var på Marieberg med Fanny. De vita byxorna kötpe jag när jag var på stan med mormor! Har inte så mycket jag behöver nu.. Idag ska jag träna för första gången på en hel månad typ haha, känns lite synd att jag varit sjuk och halvsjuk i typ 2,5 - 3 veckor. Men nu är jag helt frisk, hoppas jag haha! ;)

Är redan skoltrött och har tre röda uppgifter, inte bra. Alltså tre som inte är inlämnade.. Men det ska jag se till att ordna innan veckans slut! Längtar så efter helg. Eller till min säng, kan inte riktigt bestämma mig. Nu ska jag göra mig iordning för bussen går om 50 minuter!


Mysishalsduken är på

Kategori: Inköp · 6 Kommentarer


Köpte den här halsduken när jag var på stan med Nils förra veckan, bilden ger väl lite orättvisa färger på allt. Men den är iallafall vinröd och passar perfekt till mina Dr. Martens. Har blött hår på bilden, eller rättare sagt nytvättat så det ser lite fuktigt ut typ haha!

Ska gå iväg till skolan nu och ta spruta mot livmoderhalscancer. Lika bra, eller det är nog värt det. Även fast jag är så rädd för sprutor. Får väl sitta och gråta med skolsköterskan och sedan äta lite kakor. Puss 


Perfect for me

Kategori: Inköp · 16 Kommentarer

Mysig stickad tröja från Gina Tricot (kan aldrig få nog av gosiga stickade tröjor). Halsbandet är från Bikbok som piffar upp en väldigt enkel klädsel, DÖSNYGGT! Armbandet fick jag från Bikbok gratis när jag handlade lite i fredags med mormor! :D