Nyårsafton 2013/2014

Kategori: Outfits · 0 Kommentarer

Testade lite klädesplagg i min garderob i söndags och bestämde mig för att ha detta på nyårsafton. Så ikväll ska jag ha på mig det här plus göra iordning håret, sminket osv. Dessutom blir jag nästan 160cm i klackarna, kommer nog orka gå med klackskorna i ca. 1 timma haha. Hoppas på en riktig kick ass nyårsafton och önskar er ett gott nytt år alla vänner och ovänner! 


Sparkly balconette bra

Kategori: Inköp · 2 Kommentarer

Ytterligare en sak som jag fyndade i Stockholm, 75 kronor på rean och den är hur snygg som helst. Ett riktigt billigt kap! Just nu tittar jag på The walking dead, ska plugga lite snart och senare efter Filiph och Vincent har gymmat klart så ska vi till Marieberg. Känner mig lite stressad över allt plugg men jag har bara mig själv att skylla att jag inte tar tag i det och har försenade uppgifter som skulle varit inne för länge sedan..


Evolution of smooth

Kategori: Inköp · 2 Kommentarer

EOS lipbalm - Igår kom jag hem efter tre härliga shoppingdagar med min fina vän Anh. Tror jag inte skrattat så mycket som jag gjorde på länge, vi skrattade så vi grät. Det är nog mer ett internskämt och tror inte ni skulle skratta om jag berättade. Men de som jag har på min snapchat fick nog sig ett litet smakprov. Man har inte en enda tråkig minut med den tjejen typ. Eller jo, men för det mesta så är allt så himla kul. 

Är sjukt nöjd över det jag shoppade och vare sig ni vill eller inte så kommer jag visa upp vad jag köpt för jag vet att det ger inspiration till många. Mitt rosa EOS lipbalm skrev jag på min önskelista och jag fick det inte för mamma ville inte lägga 90 kronor på en liten boll med läppbalsam i. Det luktar hur gott som helst och perfekt att ha i väskan. 

Har ätit god mat under dessa tre dagar, fått ont i fötter och ben. Krigat bland rean och köat i affärerna. Haft det riktigt bra men en natt räcker nästa mellandagsrea. Våra pengar var nästan slut dag tre så vi chillade mest och åt. Nu kan jag inget annat än tagga till nyårsafton, kommer nog bli hur bra som helst!