Finns ingen ork

Kategori: Min vardag · 11 Kommentarer

Minns den här dagen så väl, den varmaste vi hade förra året. Det var i slutet på maj och då var det 33 grader i solen på den helgen. Kan knappt vänta tills våren kommer! - Egentligen är hela bakgrunden väldigt privat och personligt men nu har jag bestämt mig. Jag kommer inte vara aktiv här på bloggen ett litet tag framöver. Det kan vara några dagar till några veckor. Så fort jag mår bättre och har orken så kommer jag. Mår varken bra psykiskt eller fysiskt och ska snart till sjukhuset och ta blodprov då jag har symtom på D-vitaminbrist och diabetes. Men inte alls säkert att jag har det då det bara kan vara att jag mår psykiskt dåligt. Så nu vet ni, men jag har mina stunder då jag mår bra. Men jag ligger helst i sängen hela dagarna och sover..

Förövrigt sov jag hos Filiph inatt, vi tänkte väl hitta på någonting i lördags så som att gå på bio eller bowla. Men orken, den finns inte där alls. Jag hoppas verkligen det blir vår snart och lite ljusare tider, skulle vara så skönt!


Marknadsafton

Kategori: Min vardag · 4 Kommentarer

Jag bredvid min man, visst passar vi? - Nu kallar jag det marknadsafton, men det heter säkert Hindermässan haha. Anyways, spenderade min eftermiddag där med Anh. Svinigt kallt, men fick med mig tre påsar foudge så jag är glad! Det är vinter, jag är blek, vill ha sommarlov 30+ grader och sol. Eller ta mig bara utomlands? Hur som helst, ska ta ut linserna nu och gå och lägga mig :)


McDonalds BigMac

Kategori: Min vardag · 11 Kommentarer

Igår hade jag studiedag, det var så behövligt och skönt. Hade en liten sovmorgon, lagade god lunch, satt vid datorn och träffade Filiph. Vi kollade på TV, kramades (eftersom det var kramdagen) och så köpte mina föräldrar med McDonalds till oss två små gottegrisar! Idag har jag ätit på Sushi Yama med Lawko och slutar snart. Imorgon är det hindersmässan här i Örebro och då ska jag gå runt och mysa till det med Anh. Älskar verkligen hindersmässan, så mysigt! ♥