Ikväll kommer min favorit

Kategori: Min vardag · 10 Kommentarer

Om lite mer än en timma kommer Filiph hit, saknar honom redan - Har inte sovit en blund inatt känns det som, antar att det är så det är att vara småbarnsförälder. Ebbe (hunden jag tar hand om), har hållit mig vaken mestadels av natten och klockan halv fem bestämde han sig för att börja leka med en utav sina leksaker, så då gick jag ut med honom. Jättepigg och glad ":-)". Förövright har jag börjat hamra och spika i garaget, vad det blir är en överraskning!


All my london shopping

Kategori: Inköp · 46 Kommentarer

Det här shoppade jag för mina pengar, fortfarande supernöjd - Mest nöjd över Michael Kors väskan, Victoria's Secret bikinin, tröjan från Hollister och produkterna från Aussie. Har inte visat er all shopping men på denna bild får ni se allt. Ni ser två par skor på bilden, köpte dem på Primark och även tre stycken trosor. Kanske inte så kul att visa på närbild haha. Hur som helst, jag är helnöjd!


babysitter for a few days

Kategori: Min vardag · 6 Kommentarer

Är nu barnvakt åt denna bebis vid namn Ebbe. Min kompis är i Norge nu med sin familj så då ställde jag upp och måste spendera 24 timmar
om dygnet med honom. Dessutom i tre dagar, men jag älskar verkligen hundar och småbarn (kan låta så fel hahah) så det är lugnt!