Black and White

Kategori: Min vardag · 1 Kommentarer

Inspiration, bilder från min We ♥ It http://weheartit.com/dtlc


Sunshine

Kategori: Min vardag · 4 Kommentarer

Om en halvtimma ska jag åka mot mormor, hämta upp henne, sedan åka runt i lite möbelaffärer. Hoppas verkligen jag får med mig något vettigt hem för jag har saker i rummet som måste bytas ut och som saknas haha! Längtar så oerhört mycket till att flytta hemifrån endast för att få inreda. Dock hatar jag ju att sova själv i ett hus eller typ själv i ett rum till och med. Så det blir problem!
 
Hur som helst, saknar mitt gamla bruna hår, sommar, varmt väder, brun kropp, sol, bad och sommarlov. Ikväll ska jag sova hos min pojkvän, så jag är rätt nöjd ändå. Igår hände precis ingenting förutom att jag hade långa konversationer med min storebror som hälsade på och mina föräldrar. Alltid trevligt, faktiskt jobbigt att vara det enda "barnet" i huset. Även fast han är 22 år haha ♥


Färga Ombre

Kategori: Min vardag · 15 Kommentarer

 
Fick en fråga förra veckan om jag kunde göra ett inlägg om hur jag gjort mitt hår. Tänkte försöka förklara det nu! - Eftersom jag har "asiatiskt" hår. Alltså väldigt mörkt och svårt att få färg i det så gick jag första gången till en frisör här i Örebro som heter Ragnars och blekte mitt hår. För att få den här "ombren" så blekte jag tre fjärdedelar av håret. Resultatet blev halvljust brunt hår. Sedan har jag färgat tre gånger hemma också. Då jag köpt blond hårfärg med extra blekningsmedel i. Fördelade färgen med en borste. Började nerifrån och jobbade mig uppåt eftersom jag vill att det ska vara ljusast där nere. Tror ni fattar grejen. Borsten ska väl göra så att det inte bara ser ut som ett sträck mitt över håret. Hoppas ni förstår någorlunda! Om man har blont hår normalt ska man ju färga utväxt och man behöver väl upprepa färgningen olika efter vilken hårtyp man har. Färgen fastnar inte så bra i mitt hår och det är svårt att få det bra ljusa. Det blir mer gul/orange-ljusbrunt. Men lycka till för er som ska testa!
 
Btw. har egentligen ingen rättvis bild på mitt hår för alla ser så oranga ut. Det är inte så överdrivet oranget! Har tröttnat lite på mitt hår nu, KANSKE kommer färga brunt till sommaren men inte alls säker haha..