Inspiration

Kategori: Inspiration · 1 Kommentarer

Några söta toppar jag plockat ut från Bikbok och H&M. Den högst upp till höger är från H&M och resten från Bikbok. Har gått och kärat ner mig i vita söta toppar. På vintern ser ni mig däremot i bara stickade tröjor. Ja, dom som känner mig förstår.


Yankee Candle

Kategori: Min vardag · 3 Kommentarer

Gick på stan med Olivia i lördags en liten snabbis, gick in i en affär här i Örebro jag aldrig varit i. De sålde
massvis med Yankee candles och den här lilla hörnan var kanske en femtedel av allt som stod på hyllorna.
 
Hur som helst min helg har bestått av flera roligheter. I fredags åt jag på pizzaplaneten med min pojkvän sedan gick vi vidare och träffade massvis med kompisar och sen mot Frimis för lite dans, sång och "De vet du" som uppträdde live. Enligt mig väldigt grymma DJs eftersom de spelade bara såna låtar man känner igen! Hade en otroligt bra kväll och natt. Fick se många nya ansikten och träffa sköna personer. Natten slutade med tre cheeseburgare i min säng +älsklingen. Vi var vrålhungriga och vaknade vid tolvtiden. 

Sedan gick jag som sagt med Olivia på stan, hem till henne och gosade med hennes lilla valp. På kvällen var det födelsedagsfirande hos Linnéa eftersom hon fyllde år i onsdags. Jag, Olivia, Anna, Jasmine och Mathilda blev bjudna på god mat, efterrätt och kvällen slutade med dans.

Idag har jag varit sängliggandes mer eller mindre hela dagen. Är sjuk och mår skit. Nu är det inte långt kvar till skolavslutning och min födelsedag. Längtar så himla mycket, freedom!


Nail polish

Kategori: Min vardag · 2 Kommentarer

Fick den här gulliga neccessären av Filiphs mamma en gång när jag sov över hos honom - Passade perfekt till mina nagellack, så dem har flyttat in där. Hur som helst är det hur trist väder som helst, så ska städa rummet, måla naglarna, äta kladdkaka jag och Filiph bakade igår och kolla på Jersey Shore. Blir också tvungen att plugga idag, men det skjuter jag såklart upp till lite senare ikväll.

Hoppas alla överlever morgondagen, för sedan blir det helg. Så skönt & ska bli så kul! ♥