Jag har det bra i Sälen

Kategori: Min vardag · 1 Kommentarer


En bild från i förmiddags. Lyckades ramla första åket i fredags då killarna körde in i skogen och jag fick panik för det var en svart isig backe. Ville gråta i backen och det tog typ en halvtimme för mig att komma ner.. Men sedan gick det bättre. Jag är extremt rädd för att skada mig så idag åkte jag lite med Filiphs lillasyster och mamma istället! Har precis kommit till stugan efter Powerbreak-tävlingen på big air. Sjukt duktiga. Snart kommer Anton, hans mamma och Vincent hit för middag. Blir nog kul, som vanligt. Laddar upp mer bilder i veckan och det kommer nog ev. upp en film någon gång. 


Min shopping ifrån London

Kategori: Inköp · 7 Kommentarer

Repostar tre utav mina favoritbilder. Vill så gärna tillbaka till London, skulle vilja fira julafton där. Tänk alla mysiga gator upplysta med ljusslingor och snön ligger vit på marken. Sedan gå in på Starbucks och köpa en varm choklad, jag dör. Vill dit någon gång under vintern, men när vet jag inte. Åhh, så himla mysigt.

Det här blir antagligen sista inlägget tills på måndag. För er som missat så åker jag bort med min pojkvän och hans familj till Sälen. Kameran hänger och jag ska försöka att bara njuta utan alla sociala medier och andra beroenden jag har. Kommer nog ha en riktigt bra långhelg!

Vill bara tipsa er om min "inköp/shopping"-kategori. Klicka in på den så får ni kanske lite inspiration. Älskar att klicka in på olika kategorier på andras bloggar jag följer. Det ger mig verkligen inspiration. Bara ett litet tips från lilla mig!


Grattis älskling

Kategori: Min vardag · 2 Kommentarer

Idag fyller min underbara pojkvän sjutton år. På bilden har han på sig en utav sakerna jag köpte till honom i London i somras. Ett jättefint somrigt linne som passar honom perfekt. Ska åka till Vintrosa efter skolan och göra hans födelsedag till den bästa. Ska alltså fira honom igen med hans familj ikväll. I lördags firade vi honom med hans mormor, hennes man och familjen med god mat. Riktigt trevligt, även fast jag var dödstrött och somnade nästan på stolen.

Nu ska jag straxt hänga upp tvätten jag slängde in för en timma sedan, äta frukost och sedan åka till skolan för lite frivillig extramatte. Måste gå på en extra mattelektion varje vecka för jag har så svårt för att lära mig det och behöver väldigt mycket hjälp med just det ämnet. Är inte godkänd och det är bara att kämpa. Dödssvårt, men slutar aldrig kämpa.