ready for some party

Kategori: Min vardag · 4 Kommentarer

Köpte den här fina tekoppen i måndags och idag fixade jag mina naglar tills ikväll. Naglarna är mycket finare i verkligheten haha, inte alls en rättvis bild. Men ikväll blir det inget Boston tea party, ikväll hoppas jag på en riktigt rolig Halloweenfest. Men ska inte ha för höga förväntningar på denna kväll, vill bara att det ska bli en kväll värd att minnas!

Vad jag ska vara vet jag inte än, det är bara några timmar tills jag måste bestämma mig. Blir något spontant, orkar egentligen inte göra något speciellt ikväll. Skulle nog helst bara vilja ligga nerbäddad i min säng och kolla på någon bra film eller serie. Så rolig är jag!


autumn leaves

Kategori: Foto · 19 Kommentarer

Två bilder Sofia knäppte på mig i måndags, blev riktigt nöjd faktiskt - Sofia åkte hem igår och bara en timme efter hon åkt satt jag i bilen till Vintrosa för en myskväll hos Filiph. Idag åkte jag, Filiph, hans pappa och lillasyster till Marieberg. Kollade runt i affärer och hamnade till sist på McDonalds!

Nu sitter jag och kollar på The walking dead och väntar på kvällsmat. Imorgon är det halloween och då blir det fest. Hoppas på en riktigt bra kväll och hoppas ni också får det!


28 oktober 2013

Kategori: Min vardag · 3 Kommentarer

Jag & Sofia - Ni kanske undrar varför jag inte uppdaterat så mycket? Jag har inte varit med om någon olycka, dött eller liknande. I fredags kom Sofia hit från Växjö och sedan dess har jag varit väldigt lite vid datorn och inte fotat alls förrän idag. Här får ni en liten sneak peak på hur vi har sett ut under fotograferingen. 

I lördags gick vi på stan, åt sushi och shoppade. På kvällen var vi med Filiph och Vincent hemma hos Filiph. Vi kollade på skräckfilm, skrek, skrattade, åt pizza, pratade och massvis med godsaker. Natten blev lång och vi hade det riktigt roligt faktiskt! Igår var vi sjukt trötta så vi båda somnade mitt på dagen och vaknade mot kvällen. Då vi åt och kollade på The Walking Dead, Solsidan, Hellenius Hörna och Ink Master. Alltså en riktig slappardag med film, tv, mat och girl talk. Just nu ska vi fika lite hemma hos mig och sedan åka till Marieberg för lite shopping.