sista september 2013

Kategori: Mat & bakning · 2 Kommentarer

Var så hungrig idag hela skoldagen så efter skolan mötte jag upp Filiph och så gick vi till ICA. Handlade lite till en minitapasbricka och skippade kvällsmaten för nu är jag så mätt. Delade brickan tillsammans med Filiph, mamma och pappa. Alltid trevligt att prata om allt och lite till.

Just nu sitter jag och kollar på Snooki & JWOWW, innan det kollade jag på Tonårsbossen. Haha tänkte på mig själv när jag såg hon som var med idag. Dock är jag nog lite smartare än så. Kan iallafall handla mat och nog göra det lite rättvisare. Men om jag skulle fått chansen skulle jag nog lägga mycket pengar på mig själv också hehe, vem skulle inte..?


I'm not ready for winter yet

Kategori: Min vardag · 0 Kommentarer

En bild sedan i somras. Alltså naglarna där, love them. - Jag är verkligen inte redo för vinter ännu. Var är ens hösten? Eller är detta hösten? Det är så fruktansvärt kallt för att vara höst och jag ser knappt några löv på marken. Kan liksom gå med fodrade kängor, jeans och vinterjacka men ändå frysa. Helt sjukt. Hur kallt kommer det inte vara på vintern då? -30 kanske?

Hur som helst, igår var min storebror och mormor här på middag. Sedan kom Olivia hit och så fixade jag hennes naglar riktigt festliga. Hennes naglar är vandrande discokulor nu. Sedan droppade Linnéa även in och vi gick sedan vidare upp på stan för att träffa Anh, Lili och två till tjejer. Det slutade med att vi hamnade i en lägenhet mitt i centrala Örebro. Var supertrevligt och kände/kände igen dem flesta.

Btw. har ni lagt märke till de nya detaljerna i min design? Vad tycker ni, blev det bra eller var det bättre innan? Jag tyckte iallafall det blev snyggt med något nytt och har äntligen lärt mig hur man lägger motiv i bokstäver med Photoshop.


party till the sun goes down

Kategori: Min vardag · 2 Kommentarer


Igår åkte jag och Filiph hem till honom. Sedan kom även Anh, Lili, Vincent och Anton. Då spelade vi något roligt sällskapsspel, skrek, skrattade och lyssnade på musik däremellan. Har även varit en schysst flickvän och testat på GTA på riktigt nu. Rätt roligt, blev bara så åksjuk efter ett tag så jag fick avsluta.

När vi skulle lämna Anh och Lili på busshållsplatsen kom det några idioter förbi och la en riktigt onödig kommentar. Dessa förutfattade meningar, kan man inte bara hålla sin käft stängd istället för att kränka ner människor man inte ens känner. Ville bara skrika åt dem, men är för feg. Skulle nog aldrig våga säga emot.. Önskar jag hade modet att be någon dra åt helvete. Blir så arg, inte direkt första gången jag blir utsatt för något sånt här. Tur att jag är stark nog att ändå gå vidare från sånt här, liksom blivit vardagsmat för mig. Men för andra.. Vem vet vad dem kan göra mot sig själva när de blir kränkta på det här sättet? Skada sig själva eller begå självmord därför "att man inte är lika mycket värd eftersom man tillhör en grupp i samhället som inte är lika accepterad". Sånt här tar mig väldigt hårt, men jag skulle aldrig låta idioterna vinna.

Ikväll ska iallafall jag och mina girls festa. Hoppas på en grym kväll och natt med mycket dans och roligheter. Efter middagen kommer Linnéa och Olivia hit sedan ska vi möta upp ett annat gäng tjejer som också är mina vänner. Hoppas på en riktigt rolig lördagskväll och kan knappt vänta tills jag är 18år.