I'm not ready for winter yet

Kategori: Min vardag


En bild sedan i somras. Alltså naglarna där, love them. - Jag är verkligen inte redo för vinter ännu. Var är ens hösten? Eller är detta hösten? Det är så fruktansvärt kallt för att vara höst och jag ser knappt några löv på marken. Kan liksom gå med fodrade kängor, jeans och vinterjacka men ändå frysa. Helt sjukt. Hur kallt kommer det inte vara på vintern då? -30 kanske?

Hur som helst, igår var min storebror och mormor här på middag. Sedan kom Olivia hit och så fixade jag hennes naglar riktigt festliga. Hennes naglar är vandrande discokulor nu. Sedan droppade Linnéa även in och vi gick sedan vidare upp på stan för att träffa Anh, Lili och två till tjejer. Det slutade med att vi hamnade i en lägenhet mitt i centrala Örebro. Var supertrevligt och kände/kände igen dem flesta.

Btw. har ni lagt märke till de nya detaljerna i min design? Vad tycker ni, blev det bra eller var det bättre innan? Jag tyckte iallafall det blev snyggt med något nytt och har äntligen lärt mig hur man lägger motiv i bokstäver med Photoshop.

·

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: