party till the sun goes down

Kategori: Min vardagIgår åkte jag och Filiph hem till honom. Sedan kom även Anh, Lili, Vincent och Anton. Då spelade vi något roligt sällskapsspel, skrek, skrattade och lyssnade på musik däremellan. Har även varit en schysst flickvän och testat på GTA på riktigt nu. Rätt roligt, blev bara så åksjuk efter ett tag så jag fick avsluta.

När vi skulle lämna Anh och Lili på busshållsplatsen kom det några idioter förbi och la en riktigt onödig kommentar. Dessa förutfattade meningar, kan man inte bara hålla sin käft stängd istället för att kränka ner människor man inte ens känner. Ville bara skrika åt dem, men är för feg. Skulle nog aldrig våga säga emot.. Önskar jag hade modet att be någon dra åt helvete. Blir så arg, inte direkt första gången jag blir utsatt för något sånt här. Tur att jag är stark nog att ändå gå vidare från sånt här, liksom blivit vardagsmat för mig. Men för andra.. Vem vet vad dem kan göra mot sig själva när de blir kränkta på det här sättet? Skada sig själva eller begå självmord därför "att man inte är lika mycket värd eftersom man tillhör en grupp i samhället som inte är lika accepterad". Sånt här tar mig väldigt hårt, men jag skulle aldrig låta idioterna vinna.

Ikväll ska iallafall jag och mina girls festa. Hoppas på en grym kväll och natt med mycket dans och roligheter. Efter middagen kommer Linnéa och Olivia hit sedan ska vi möta upp ett annat gäng tjejer som också är mina vänner. Hoppas på en riktigt rolig lördagskväll och kan knappt vänta tills jag är 18år.

 

·
Postat av: selina

Så härliga bilder, skulle vilja åka till Holi festivalen där de kastar färg på de där viset!

Svar: Jaaa, skulle vara jättehäftigt hahaha!
Hedvig Gustafsson

2013-09-28 · 21:14:44
URL: http://seliiinaa.devote.se
Postat av: loviisaaa

Så himla härliga bilder!!!

Svar: visst är det, blir typ glad av att se dem haha!!
Hedvig Gustafsson

2013-09-29 · 17:57:29
URL: http://loviisaaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: