pizzapicknick med min fina vän

Kategori: Min vardag · 3 Kommentarer

Igår åkte jag med Linnéa till en pizzeria i ladugårdsängen, vi tog med en filt och en bärbar högtalare. Vi låg på filten, sjöng till gamla låtar, pratade, tog fula bilder, åt kebab och pizza hela kvällen fram till solnedgång. En hur mysig kväll som helst och jag ser fram emot mer sådana kvällar när det är lite varmare på kvällarna!


Svart kjol och partytopp

Kategori: Outfits · 4 Kommentarer

Jag brukar oftast tänka på att jag inte har några fina klänningar, men då kommer jag alltid på att jag har en tight svart högmidjad kjol som jag kan matcha med mina svarta och vita toppar. Ett smart tips för de som har många partytoppar, köpa tighta korta kjolar som man kan matcha med allt. Blir perfekt till sommaren, krogen och fester.

Min stora dröm är att jag skulle vara så lång och ha långa ben. Skulle så gärna vilja vara 160 iallafall.. Det är så fint! Nu är jag bara en ihoptryckt köttbulle typ haha. Nog med mina komplex, jag får bara kämpa lite extra för att synas i större grupper.


Fredagen den 25:e april

Kategori: Mat & bakning · 6 Kommentarer

Hade en väldigt kort skoldag i fredags, direkt efter skolan så mötte jag upp Linnéa för att äta på Jensens. Sedan drog vi hem till mig för att packa med lite saker inför natten och sedan till henne där vi låg och solade, pratade, dansade lite på hennes altan, jag fixade hennes naglar och bara chillade. Sedan fick vi lite oväntat besök av tre killar som ville titta förbi. 

När killarna drog så bytte vi om och cyklade till Willys för att handla kvällsmat. Påväg till mataffären var det några äckliga killar i en bil som gjorde en vidrig gest åt Linnéa, då hon utan att ens tvivla gav fingret åt dem. Hahhah älskar den girl powern!! Direkt när vi kom hem så började vi laga quesadillas med kyckling. Alltså det blev hur gott som helst, nästan så jag måste köpa en grillstekpanna bara för att kunna göra den maträtten.


Resultatet av mästerkockarna, det smakade lika bra som det såg ut. Så himlans gott och lätt att göra! Förövrigt älskar jag hennes nya uterum, alla möbler, inredningsdetaljerna och allt haha. Är ju galen i inredning och hon har det så fint hos sig!

Senare på kvällen så fick vi finbesök av Olivia, Emil, David och Johan. Vi satt under hela kvällen och pratade, skrattade och spelade Alias som jag förövrigt vann på med min spelpartner Emil. Hade en otroligt bra fredag med fina vänner och efter alla hade åkt hem så somnade jag, Linnéa och Johan framför filmen Prisoners.