Reindeers

Kategori: Foto · 1 Kommentarer

I onsdags åkte vi på en skotertur och jag åkte runt 70km/h. Blev riktigt illamående och åksjuk av alla gupp hahha. Det roligaste under färden var nog att vi såg hundratals renar när dimman lättade. När vi stannade och såg de första renarna var det riktigt dimmigt och det förklarar bildernas kvalité. 

Nu har jag precis ätit frukost och ska om ett tag bege mig mot gymmet. Har varit sjuk i exakt 3 veckor, så fort jag ansträngt mig har jag tappat rösten, börjat hostat och fått svårt att andas. Så det var lite jobbigt när jag åkte skidor, kunde inte prata alla gånger.. Har alltså inte gymmat på tre veckor, men nu så kör vi igen ÖKK! Vill egentligen inte tänka på vikt, men eftersom vågen visade så mycket mer än vad jag brukade väga så känner jag bara; KÖÖÖÖÖÖTTAAAAAAAA.


Lamborghini

Kategori: Min vardag · 0 Kommentarer

Pappa fyllde 60 år i måndags när vi var i Vemdalen, av oss i familjen fick han en upplevelse. Han ska få köra en ferrari F430 F1 eller lamborghini LP 560-4 i vår. Hur bra present som helst enligt mig, det var ju jag som kom på idén så haha ;) Besök upplevelse.com för många olika upplevelser för bra priser!


Grattis bästa pappa

Kategori: Min vardag · 0 Kommentarer

Nu är jag hemma från en skidresa i Vemdalen, åkte söndags morgon och kom hem idag vid fem. Åkte dit med min pappa och storebror, på måndagen åt vi god middag på Klövsjös restaurang och firade pappas födelsedag. Presenten vi gav honom kommer jag visa imorgon antagligen. Vem kan tro att han är 60 år? Inte jag iallafall hahah.. Nu kommer alla ungdomar med unga föräldrar få en chock, men adoptionen som dem ville göra tog flera år. Min bror fyller 24 år så då var de ändå inte så gamla när dem fick honom. Kommer skriva mer om denna vecka imorgon, hoppas ni har haft, kommer få eller har ett bra sportlov. puss