RANDIGT HÅR?

Kategori: Min vardag · 3 Kommentarer


Mitt hår ser helt randigt ut, vet inte vad som hände när bilden togs. För jag tror inte mitt hår är så? Håret ser iallafall ut som den här bilden haha, trycktrycktryck!
Aja, toppenväder idag! Ska byta om, ta något och käka sedan gå upp på stan och bara njuta av det fina vårvädret med Olivia!CALIFORNIA KING BED

Kategori: Min vardag · 0 Kommentarer


Kvällen spenderades med mina fina vänner Nils och Anton. Vi åkte till McDonalds åt lite, sedan var hemma hos Nils och bara chillade haha. Sen när Anton drog vid tolvtiden så satte vi på Andra Avenyn, åt godis & sånt. Klockan två så skjutsade Nils hem mig på cykel, riktig liten gentleman haha!

Nu ska jag byta om, sedan krypa ner i min för mig väldigt stora och mysiga säng. Ska bara ladda min mobil så jag kan ligga och göra något innan jag somnar (alltså spela något tråkigt mobilspel haha). Är dödstrött så det kommer nog fungera lätt!


MINA SÖTA VÄNNER

Kategori: Min vardag · 1 Kommentarer


Inser ni hur gullig den här bilden är? Mina två oskyldiga bambis till vänner, har inte träffat Anton på åratal. Nils träffar jag ju i princip varje dag. Det här är en bild från förra året när vi gjorde dipp och typ doppade med gurka & morötter, myskväll helt enkelt!

Idag har jag tränat, var väldigt skönt trots all styrka och jag var stel som en jävla pinne. Körde 360 på trampett och försökte mig på 540 men det var omöjligt. Nu är jag nyduschad och ikväll ska jag antagligen träffa killarna på bilden. Måste bli lite pepp och dom får mig att le en hel del, toppenkillar det där!