EXTRA LONG LASTING

Kategori: Inköp · 0 Kommentarer


Mitt nya nagellack som jag köpte på REAN • Superfin somrig färg, älskar det! Föredrar Isadora före allt jag testat. Mycket bettre än Depends nagellack tycker jag. Vaknade precis btw. var helt slut efter jobbet så när jag kom hem gjorde jag mig iordning mat, satte mig på sängen, kollade på ett avsnitt av Avatar, the last airbender. Sedan somnade jag eller något haha..


FAVORIT I REPRIS

Kategori: Min vardag · 1 Kommentarer

Chokladdoppade jordgubbar ♥ Det var så otroligt gott med jordgubbar och choklad igår så jag håller nu på och värmer marabou i mikron. Dubbelt så mycket jordgubbar och choklad denna gången. Plus har nyss ätit en BigMac och en milkshake från McDonalds. Så jag kommer förmodligen vara mätt tills på måndag. Imorgon har jag ställt klockan på sex. Superkul att jobba på helgen..

Btw. bästisen fyller år idag. Nils, grattis på dig! Hoppas du har det underbart i Turkiet. Saknar dig massor, kramar ♥


LOVELY WEATHER TODAY

Kategori: Inredning/mitt hus · 0 Kommentarer


It's sunshineeeee babes ♥ Så här ser det alltså ut när jag vaknar upp en solig dag i mitt rum. Helt ljust i rummet, morgonsol, stekhett och jag har fortfarande kvar vintertäcket (duntäcket). Japp. Nu ska jag äta frukost, göra en matlåda, sminka mig & sedan bege mig till jobbet!