idag flyger jag långt bort

Kategori: Min vardag · 4 Kommentarer

Min mammas tröja har blivit en storfavorit i min garderob, om jag får säga det själv så passar jag riktigt bra i den haha. Egoboost - Nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap, eller ja. Vi väntar på att få våra nya busskort, har redan nu bestämt mig att inte lata mig och åka buss förrän det blir snö. Undrar hur det kommer gå? Jag är sjukt hungrig nu och vill bara trolla mig hem. Började halv två och slutar tio i tre, lyxfredag.


new classic collection

Kategori: Inköp · 3 Kommentarer

Köpte den här "jackan" igår när jag var på stan med Anh. Skulle inte direkt kalla det en jacka, tycker det mer är en väldigt tjock cardigan man kan ha under vinter- jackan. En mörk marinblå som är väldigt kort, jag älskar den. - Idag är det torsdag, slutade halv tolv och vårt schema är verkligen underbart. Starten på andra året i gymnasiet har varit förvånansvärt bra, älskar de nya kurserna vi startat upp och lärarna är super. Speciellt privatekonomin då vi pratat väldigt mycket om lagar. Dock kanske inte det är så kul att läsa om skolan, så försöker väl "undvika" blogga på vardagarna. Får jämt noll inspiration när skolan börjar, blir alltid mycket bättre på lovet.

Filiph sover här inatt och jag har bokstavligen ångest över vad jag ska göra i helgen. Antingen åker jag långt bort härifrån eller stannar kvar i fina Örebro. 


sunday dinner at my place

Kategori: Mat & bakning · 6 Kommentarer

Kronärtskockor, bakad potatis med skagenröra och rödbetor med chèvre. - I fredags efter jag kommit hem helt äcklig och ful från hajken med alla tvåor på Thorén så var jag som en liten sengångare. Allt gick så segt, rörde mig segt för jag blivit kall och stel. Satt till och med i duschen haha, snacka om att jag tog ut mig till max. Men gjorde iordning mig tillslut och senare på eftermiddagen gick jag upp på stan och till bussen för att åka mot Filiph.

Igår firade vi hans lillasyster Emilia och hans mamma med hans släkt, trevligt och kul. Senare på kvällen kom min bror och hämtade mig med bilen för att sedan skjutsa mig vidare till en fest med gamla klasskompisar och folk som gick på min förra skola. Bra lördag och seg söndag. Inte alls taggad för skola imorgon, men har sovmorgon till lunch så det blir nog ändå lite okej.