"Over knee"- strumpor

Kategori: Inköp · 9 Kommentarer

Köpte "over knee"-strumpor på Gina Tricot för ett par veckor sedan. Jättesnygga, bara det att jag vet inte vad jag ska ha för skor till om jag skulle vilja använda dem utomhus. Annars får jag nöja mig med att ha på mig strumporna när jag är hemma. Btw. snart bär det av till Bråvalla, hoppas verkligen det blir kanon. Dock kommer jag inte uppdatera något under tiden jag är borta, vilket jag tror är förståeligt. Så detta blir nog det näst sista inlägget innan nästa vecka!


Yankee Candle

Kategori: Min vardag · 0 Kommentarer

En utav presenterna jag fick av mina tjejkompisar när jag fyllde för några veckor sedan - Idag ska jag gå på stan en snabbis med mamma, sedan gå till optikern och efter det träffa Filiph som sover här inatt. Just nu sitter jag och kollar på Big Brother samtidigt som jag planerar vad jag ska köpa när jag åker till London. Har ju faktiskt aldrig varit där och alla säger att det är så bra shopping.

Drömresemål efter det är: Los Angeles, New York, Miami, Malaysia, Japan, Australien och ev. Dubai. Finns så mycket jag vill göra i livet, men så lite möjligheter innan man fått en stabil inkomst och sparat.


Summer vacation

Kategori: Min vardag · 3 Kommentarer

Köpte ett vanligt grått linne på Zara i Danmark, perfekt nu till sommaren. Jätteskönt och enkelt!
 
Annars då? Igår bokade pappa fem biljetter till 3-dagars festivalpass + camping i Bråvalla nu i veckan åt mig, tre vänner och min pojkvän. Kommer bli grymt kul hoppas jag. Bokade även en resa till London med min kompis Olivia igår, åker om exakt tre veckor och vi ska bo nästan precis vid Oxford street (en stor shoppinggata i London). Så himla perfekt. Can you feel my happiness? Jag älskar sommarlovet, vill aldrig att det ska ta slut. Att slippa all stress och plugg är guldvärt.