Ytterligare inköp denna månad

Kategori: Inköp · 8 Kommentarer

Denna köpte jag i helgen när jag och Sofia gick på stan. Det är en väldigt tunn blazer från Bikbok. Hur stilren som helst och ska försöka matcha ihop den med lite kläder jag har i garderoben och sedan fota mig med den. Nu ska jag städa rummet, dricka lite te, äta frukt och sedan bege mig mot gymmet. Har gått upp så mycket det senaste året så nu ska jag gå ner till min "normalvikt", kallar till och med mig själv för Honey boo boo. För er som inte vet vem det är kan ni kolla in the best of honey boo boo här!


Onsdagen 29:onde januari

Kategori: Min vardag · 2 Kommentarer

Tog denna bild i måndags kväll, sminkade mig lite lätt och en sak är säker. Jag måste verkligen lära mig att sminka mig själv och jag behöver verkligen införskaffa mig olika sminkprodukter. Har bara två puder och en dålig mascara.. Hur som helst så tycker jag bilden blev helt okej och det fick bli min profilbild på Facebook. 

Nu ska jag äta kvällsmat, har precis spelat tre games Leauge of legends och efter maten ska jag bara plugga. Har lyckats hamna efter igen.. Gymnasiet tar verkligen död på mig på alla sätt. Dock har jag studiedag imorgon, så det ska bli hur skönt som helst!


Riktig liten shopaholic

Kategori: Inköp · 15 Kommentarer

Ett utav mina senaste inköp, så himla nöjd. Gått runt och sett likande tröjor under hela hösten/vintern och äntligen var den realiserad och fanns i XS. Denna kommer användas flitigt, både under vinterjackan, till våren och kallare sommardagar. Vintern kom ungefär 2 månader för sent till Örebro, därför tycker jag sommaren bara kan komma och kompensera det. Sommar i mars, jag skulle inte klaga ett dugg. Samtidigt som jag tycker att vintern är jättemysig!