Hur bra vecka som helst

Kategori: Min vardag · 1 Kommentarer


Denna vecka har varit hur bra som helst, i måndags fick Linnéa körkort och vi har varit på rätt många äventyr denna vecka med bilen sedan dess. Känner bara att jag måste ta tag med mitt körkort, fyller nästa vecka och är väldigt långt ifrån körkortet. Men ska nog satsa på att ta det innan årets slut iallafall.

På tisdagen skulle vi på programresa och alla ekonomitvåor på Thorén togs med på ett äventyr som ingen visste vart vi skulle. Vi gick på UF-finalmässan, blev bjudna på McDonalds och sedan slutade resan på Gröna Lund. Höjdpunkten med dagen var nog när jag blev puttad av min kompis i Lustiga huset. Olivia puttade in mig i ett stort hamsterhjul och jag rullade runt som en säl och kunde inte ta mig ur det hahahah.. Sedan körde vi radiobilar med alla våra lärare och hade det allmänt bra!! 

Dagen efter på onsdagen hade vi kompledigt och på kvällen åkte jag och Linnéa till Enellys med bilen för att köpa med kvällsmat hem till henne, sedan träffade vi Anna och därefter åkte vi runt i bilen och hämtade upp Emil, Philip och Aron. På torsdagen åkte jag, Linnéa och hennes pappa för att kolla på sommarstuga i Kristinehamn, vi lunchade vid en lång båthamn, för att sedan åka iväg och gå lite snabbt på en marknad och träffa Linnéas pappas kompis och familj. Lägger ut lite bilder från det imorgon. På kvällen träffade vi Emil, Aykut och Ignacio. Grillade kött och lagade mat hos mig. Samt gjorde ett stort tapas fat, sedan sov Linnéa hos mig och igår så åkte jag och Linnéa till Marieberg, gick lite ärenden och sedan blev jag hemskjutsad av henne. Fick med mig ett par skor hem från Marieberg som jag kan visa någon gång också. Senare på kvällen kom Emil hem till mig, vi kollade på film och snackade hela natten. Så har ungefär min vecka sett ut hittills utan att gå in på alldeles för många detaljer. 

Nu har jag skrivit ett alldeles för ointressant och otroligt långt inlägg. Ikväll blir det Stjärnparaden med ett par kompisar, så bäst att jag börjar göra mig iordning. Imorgon åker jag iväg med Linnéa till Vingåker för att delta i en fototävling, är så taggad på livet så det finns inte. Om 3 dagar fyller jag år, pepp, pepp, pepp!!!


Önskelista för mina vänner

Kategori: Inspiration · 1 Kommentarer


Rosa rosor - Breezer/smirnoff ice/xide - Beige lexington-mugg - Presentkort på city Örebro


Mina vänner har frågat lite om vad jag önskar mig till min 18årsdag och med lite brist på idéer till bloggen så gjorde jag ett
väldigt enkelt kollage med saker jag önskar mig. Skulle bli himla glad över en bukett rosa rosor, dricka, en beige mugg från Lexington
eller ett presentkort på City Örebro då jag verkligen måste uppdatera sommargarderoben. Längtar så otroligt mycket..


Linnéas 18årsfirande

Kategori: Min vardag · 0 Kommentarer


Emil och David tog över grillningen, laxburgare som blev hur goda som helst.


Mousserande jordgubbsvin, röda rosor från oss tjejer till Linnéa och gott att äta.

Var på 18årsfirande i fredags hemma hos Linnéa, åt grillad mat, spelade kubb, dansade och hade det trevligt. Dagen efter på lördagen låg jag och Linnéa ute i solen och degade ända tills det började bli molnigt och dåligt väder. På kvällen i ösregnet cyklade vi hem till Emil, grillade och sedan drog vidare på fest. En riktigt bra helg med andra ord. Nu ser jag så fram emot denna vecka, är ledig ons-sön och tisdag åker alla ekonomitvåor till en okänd plats som lärarna inte vill tala om. Så morgondagen är den enda riktiga skoldagen denna vecka, är så taggad på livet.