Hur bra vecka som helst

Kategori: Min vardagDenna vecka har varit hur bra som helst, i måndags fick Linnéa körkort och vi har varit på rätt många äventyr denna vecka med bilen sedan dess. Känner bara att jag måste ta tag med mitt körkort, fyller nästa vecka och är väldigt långt ifrån körkortet. Men ska nog satsa på att ta det innan årets slut iallafall.

På tisdagen skulle vi på programresa och alla ekonomitvåor på Thorén togs med på ett äventyr som ingen visste vart vi skulle. Vi gick på UF-finalmässan, blev bjudna på McDonalds och sedan slutade resan på Gröna Lund. Höjdpunkten med dagen var nog när jag blev puttad av min kompis i Lustiga huset. Olivia puttade in mig i ett stort hamsterhjul och jag rullade runt som en säl och kunde inte ta mig ur det hahahah.. Sedan körde vi radiobilar med alla våra lärare och hade det allmänt bra!! 

Dagen efter på onsdagen hade vi kompledigt och på kvällen åkte jag och Linnéa till Enellys med bilen för att köpa med kvällsmat hem till henne, sedan träffade vi Anna och därefter åkte vi runt i bilen och hämtade upp Emil, Philip och Aron. På torsdagen åkte jag, Linnéa och hennes pappa för att kolla på sommarstuga i Kristinehamn, vi lunchade vid en lång båthamn, för att sedan åka iväg och gå lite snabbt på en marknad och träffa Linnéas pappas kompis och familj. Lägger ut lite bilder från det imorgon. På kvällen träffade vi Emil, Aykut och Ignacio. Grillade kött och lagade mat hos mig. Samt gjorde ett stort tapas fat, sedan sov Linnéa hos mig och igår så åkte jag och Linnéa till Marieberg, gick lite ärenden och sedan blev jag hemskjutsad av henne. Fick med mig ett par skor hem från Marieberg som jag kan visa någon gång också. Senare på kvällen kom Emil hem till mig, vi kollade på film och snackade hela natten. Så har ungefär min vecka sett ut hittills utan att gå in på alldeles för många detaljer. 

Nu har jag skrivit ett alldeles för ointressant och otroligt långt inlägg. Ikväll blir det Stjärnparaden med ett par kompisar, så bäst att jag börjar göra mig iordning. Imorgon åker jag iväg med Linnéa till Vingåker för att delta i en fototävling, är så taggad på livet så det finns inte. Om 3 dagar fyller jag år, pepp, pepp, pepp!!!

·
Postat av: Johanna

Låter härligt! Kram

Svar: jaa superhärligt!!
Hedvig Gustafsson

2014-05-31 · 21:32:26
URL: http://jjohannas.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: