Question and answer

Kategori: Frågor och svar


Hej hedvig, jag hoppas på ett svar som kanske skulle kunna hjälpa mig för att jag vet att du har gått igenom att vara kär. Svara i ett inlägg om du har möjlighet. är i ett förhållande som inte är som det brukar längre. Vad gör man när han slutar ta tid för mig? När det känns som att jag inte spelar någon roll längre, som att jag är tagen för givet? När han ofta är på dåligt humör som går ut över mig? När man har berättat vad man tycker och känner gång på gång men inget händer för att han tycker han har rätt? När jag börjar tvivla på att det är mig det är fel på? När jag börjar känna mig oduglig, oälskad och ivägen? När jag känner att jag måste anpassa mig mer än vad jag redan gör, att allt är på hans villkor och allt handlar om honom. Snälla hedvig, vad gör man?

Du måste sätta dig ner och berätta för honom hur du känner först och främst. Jag kommer inte att kunna ge dig det rätta svaret, det får du komma på själv. Välj din egna väg för att försöka få saker och ting i erat förhållande att fungera. Däremot kan jag ge några tips som kanske underlättar för dig. 

Kan mycket möjligt vara så att han tar dig förgivet eftersom han vet att du älskar honom och att du inte skulle lämna honom. Det du ska göra är att prata med honom precis hur du känner igen och vara väldigt allvarlig. Sedan ska du visa honom vad han skulle tänka sig gå miste om, om han fortsätter som han gör efter du sagt till honom. 

I slutet av mitt senaste förhållande var jag väldigt irriterad och blev ofta väldigt arg på "honom" utan någon speciell anledning. Det var mitt undermedvetna som spökade hos mig och det förflutna som hade sårat mig djupt som alltid kom tillbaka som gjorde att jag blev arg på honom för "ingenting". 

Tror ni bara måste hitta förhållande-gnistan igen och göra roliga saker med varandra för att det ska fungera. Som att gå på dejt, åka iväg och göra saker etc. Sedan kan du ju fråga en väldigt rak fråga, "älskar du fortfarande mig?". Låter jättetöntigt men du kommer märka om det finns tvivel i svaret eller inte.  Jag lovar dig, om han inte gjort slut med dig än så betyder du väldigt mycket för honom och ni kan få det att fungera om BÅDA TVÅ är villiga att kämpa för att förhållandet ska fungera och bli bättre. Du ska inte låta dig själv anpassa dig efter någon annans villkor, du måste verkligen stå upp för dig själv, sätta ner foten och säga att det inte är okej det han gör mot dig. Jag vet att erat förhållande kan bli till det bättre igen om ni båda försöker. 

Detta kanske inte var det bästa svaret, men hoppas det är någorlunda bra iallafall! Kram

·

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: